POTHLAĐENJE KRALJEŽNICE I PRISILAN POLOŽAJ TIJELA GLAVNI SU UZROCI BOLOVA U LEĐIMA,

NE SAMO U VOZAČA, NOVA TERAPIJA POGODNA JE ZA SAMOLIJEČENJE BOLOVA KRALJEŽNICE U SVIM PROFESIJAMA

Novo terapijsko medicinsko pomagalo LEĐNJAK ili SPINEVITAL spas je od profesionalnnih bolesti kralježnice u raznim profesijama poglavito kod onih koji posao obavljaju u napornom ili statičnom položaju kao frizeri, kirurzi, vozači, činovnici, učenisi, studenti  ...

Korištenjem ovog medicinskog pomagala primjenjuje se nova termomagnetska terapija kojom se istodobno grije i magnetizira kralježnicu

PRVA TERAPIJA KOJOM BOLESNIK SAM SEBE LIJEČI

Termomagnetska terapija prva je terapija u povijesti liječenja bolova u leđima čiji tretman uspješno uspostavlja i provodi sam bolesnik kod kuće i na poslu, kad osjeti bol ili kad želi preventivno osvježiti vitalnost krelježnice.
Ova terapija primjenjiva kod kuće i na poslu, velik je napredak medicine u liječenju bolova u leđima jer  se tretmane svih drugih terapija uvijek provođi  pod nadzorom specijalista u medicinskim i specijaliziranim ustanovama. 


TRETMAN USPSTAVLJA BOLESNIK - ONDA KAD GA ZABOLI

Iskustva primjene medicinskog pomagala SPINEVITAL sve više razotrivaju spoznaju da će se  korištenjem ovog novog medicinskog pomagala, bolovi kralježnice, križobolje, leđobolje i vratobolje kod mnogih profesija, skromno rečeno, u njamanju ruku prepoloviti.

Jedno od takvih zanimanja je frizersko zanimanje.


Pri obavljanju frizerskog posla frizer u prisilnom položaju provede najmanj 75% svog radnog vremena ili kod 8 satnog radnog dana oko 5 sati dnevno. 
Obziorom na naporan položaj tijela pri obavljanju posla može se reći da frizersko zanimanje pogoduje nastanku križobolje. 
U slučaju kada se radni prostor zagrijava na temperaturu od 20 celzijevih stupnjeva s pouzdanjem se može ustvriti da će osoba koja radi i boravi u tom prostoru oboljeti od nekog oblika križobollje ili leđobolje.
  
Ako  frizer povremeno koristi SPINEVITAL, stanje njegove leđobolje se popravlja roku 3 - 10 dana a ako je bolest na samom početku onda, preventivnim korištenjem ovog pomagala,  neće se ni  razviti u akutno ili kronično stanje.
I bez obzira na bolest, za održanje dobrog zdravlja i vitalnosti kralježnice preporučljivo je povremeno koristiti ovo novo medicinsko pomagalo.


Leđnjak SPINEVITAL neki koriste samo kod kuće  ali ima i korisnika koji kad ga koriste, koriste ga u tretmanima od 24 sata dnevno, po cijeli dan i kod kuće i na poslu. To je moguće zato što je ergonomijski dobro riješeno tako da ne ometa pokrete ojima obavljamo posao i što je neprimjetan ispod odjeće...


Sve što frizer primjerice treba napraviti za uspostavljanje terapije protiv bolova kralježnice, je prije posla odjenuti i nositi  SPINEVITAL.


Preporučujemo zaineteresirane da pogledaju  izjave  korisnika na našim internet stranicama:

Video izjave korisnika: VIDEO: Izjave korisnika

E- mail:mediteranica@gmail.com

                           Skype: antjuros

     
      Narudžbe : 095 5363 490    7 - 22 h
 
Proizvođač:
Herba mediteranica d.o.o..